Begeleiding

Zelf beslissingen nemen en je eigen problemen oplossen? In de dagelijkse praktijk doen we niet anders. Toch zijn er situaties waarin je dreigt vast te lopen. Dat kan zijn in je persoonlijk leven of op je werk. Je loopt tegen blokkades aan, waardoor je moeilijk beslissingen neemt en problemen oplost. Dan is het verhelderend als er iemand is die aandachtig luistert, met je meedenkt en de juiste vragen stelt. Daardoor leer je je eigen patronen te doorzien en te ontdekken wat je wilt bereiken.

Klachten

Onderwerpen die aan de orde komen kunnen werkgerelateerd zijn, en bijvoorbeeld te maken hebben met re-integratie of burn-outklachten. Maar het kan ook gaan over hoe je over jezelf denkt, waardoor je mentaal, emotioneel of fysiek beperkingen ervaart.

Werkwijze

In de intake onderzoeken we samen wat er speelt en waaraan je wilt werken. Als het wenselijk is kijken we naar je geschiedenis. Samen bepalen we hoe het traject eruit gaat zien en welke stappen je kunt zetten. Een sessie duurt iets meer dan een uur. Meestal zijn tussen de vijf en tien sessies voldoende.